Μεγάλο Σπίτι ή Μεγάλη Αυλή;

’Μια μεγάλη αυλή δίνει στους αγοραστές τον επιπλέον χώρο που χρειάζονται για να μην νιώθουν ότι πνίγονται.’’ Σύμφωνα με ἐρευνα που έχουμε πραγματοποιήσει για τους αγοραστές κατοικίας του γραφείου μας, το 58% θα θυσίαζε τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας για να απολαμβάνει μεγαλύτερο οικόπεδο.

Aug 30, 2017

‘’Μια μεγάλη αυλή δίνει στους αγοραστές τον επιπλέον χώρο που χρειάζονται για να μην νιώθουν ότι πνίγονται.’’

Σύμφωνα με ἐρευνα που έχουμε πραγματοποιήσει για τους αγοραστές κατοικίας του γραφείου μας, το 58% θα θυσίαζε τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας για να απολαμβάνει μεγαλύτερο οικόπεδο.

Μικρότερο σπίτι με μεγαλύτερη αυλή τείνει να είναι η προτίμηση των αγοραστών όπου παύει να ισχύει πλέον το μότο ᾽όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο᾽. Θα προτιμούσαν μεγαλύτερο οικόπεδο με μικρότερη κατοικία και αυτή φαίνεται να είναι και η τάση της αγοράς όπως μας το επιβεβαιώνουν και οι Επιχειρηματίες Ανάπτυξης Γης.

Ένας από τους λόγους που μας έχουν αναφέρει είναι πως ένα μεγαλύτερο οικόπεδο ισούται με μεγαλύτερη απόσταση από τους γείτονες. Επίσης οι εξωτερικοί χώροι δεν είναι μόνο για να μεγαλώνει απλά γρασίδι, αλλά για να μετατρέπονται με εύκολα δομικά υλικά  και ελαφριές κατασκευές σε εξωτερικά δωμάτια ενώνοντας το μέσα με το έξω. Πολλοί από τους ερωτηθέντες μας έχουν αναφέρει πως τα περιττά λεφτά τους θα τα επένδυαν στους εξωτερικούς χώρους αφού εκεί θα περνάνε τους πλείστους μήνες του χρόνου.

Για αγορές κατοικιών με μεγάλους κήπους, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας 700 87 600.

Mέχρι την Επόμενη Φορά,

M.Residence Team

CREATE AN ACCOUNT

Join Our Newsletter

Stay up to date with the latest market info and our feeds