8 Συμβουλές στο Κυνήγι Ακινήτων

Dec 31, 2018

Το κυνήγι ακινήτου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Υπάρχουν κάποια βασικά στάδια τα οποία πρέπει να ακολουθήσετε.  

1. Σκεφτείτε την οικονομική σας κατάσταση πριν αρχίσετε να ψάχνετε. Δεν θέλετε να ερωτευτείτε ένα ακίνητο που δεν μπορείτε να το αγοράσετε γι ᾽αυτό αποφασίστε πόσα μπορείτε να ξοδέψετε.

2. Σκεφτείτε ακριβώς τι είδος ακινήτου σας ενδιαφέρει και καταγράψετε ποια χαρακτηριστικά και ευκολίες σας είναι απαραίτητα και χρειάζεστε στην αγορά του καινούριου ακινήτου.

3.Πουλάτε για να αγοράσετε καινούριο ακίνητο; Προσλάβετε ένα σύμβουλο ακινήτων που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε και τις 2 κτηματικές σας ανάγκες.

4. Μην δείτε μόνο ένα ή δύο ακίνητα. Να είστε επιθετικοί και απαιτητικοί και να διοργανώνετε πολλές συναντήσεις για να δείτε ακίνητα.

5. Επιλέξτε την περιοχή όπου θέλετε να αγοράσετε έτσι ώστε να αποκλείσετε την έρευνα για άλλα ακίνητα και να σκεφτείτε άλλους παράγοντες όπως τοπικά σχολεία, Πανεπιστήμια και υπεραγορές.

6. Ενεργείστε γρήγορα όταν δείτε ένα ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Η αγορά ανακάμπτει και τα ακίνητα πωλούνται πολύ γρηγορότερα από ότι το 2018.

7. Μην περιορίσετε την έρευνα σας μόνο στις καινούριες οικοδομές, αλλά υπολογίστε και τα μεταχειρισμένα ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

8. Δουλέψετε σε συνεργασία με τον προσωπικό σύμβουλο ακινήτων σας, για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ακίνητο των ονείρων σας.

Για έξυπνο και αποτελεσματικό κυνήγι ακινήτων, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας 700 87 600.

Mέχρι την Επόμενη Φορά,

M.Residence Team

CREATE AN ACCOUNT

Join Our Newsletter

Stay up to date with the latest market info and our feeds